Referentieprojecten

Groen vanbinnen

Leen en Koen Wildemeersch wonen met hun 20 maanden oude dochtertje Zoé in Aalter, halfweg tussen Gent en Brugge. Zij bekijken het leven door een groene bril – en dat zie je ook in hun huis.

Verwarmingssysteem met voorbeeldfunctie in Sleidinge

Flexibele geoTHERM hybridesystemen combineren een condensatiewandketel en een wandhangende warmtepomp. De intelligente regeling kiest automatisch de meest efficiënte energiebron. Mario Ramont koos voor zo'n installatie in zijn eigen huis... en zag dat het goed was!

Doordachte doorgroeitechnologie in Hechtel

De hybrideconfiguratie die Tony Vanwijck heeft geïnstalleerd, beantwoordt perfect aan de doelstellingen van zijn klant. Op zijn 56 heeft Tony Baselet met zijn vrouw Sylvia Knippenberg een huis gebouwd op maat van hun oude dag. Naast toegankelijkheid, betekent dat ook comfort waar je niet naar moet omkijken. En dat alles binnen een budget dat binnen de perken moet blijven.

Een warm nest voor Kai-Mook en haar familie in Planckendael

Op 29 juni werd met veel feestgedruis de nieuwe olifantentempel geopend in Planckendael in Mechelen. Het werd een riant verblijf met veel natuurlijk licht, binnen- en buitenvertrekken, een binnen- en buitenzwembad én een waterkanon op een oppervlakte van 1,5 hectare. Installatiebedrijf Aircoplus opteerde voor een verwarmingsinstallatie met Vaillant.

Een warmtepomp is een ideale oplossing voor nieuwbouw

In het huis dat Olivier Pagna bouwde in Olne installeerde Julien Baugnies van Blue Energy Concept de Vaillant AroTHERM VWL 115 lucht/water warmtepomp..

Nieuwe open bebouwing met zonneboiler en condensatieketel

Birgitt en Sarah besloten enkele jaren geleden om het stadsleven in Leuven in te ruilen voor een nieuw huis in de regio van Sint-Truiden. Het werd een hedendaagse woning met grote ramen achteraan, met een mooi uitzicht op het glooiende landschap. Voor de technieken was het devies: ecologisch verantwoord maar betaalbaar...

Woning uit de jaren '90 met nieuwe gaswandketel en warmwaterboiler in Gent

Een rustige buitenwijk vlakbij Gent en op vijf minuten van de snelweg. Het zijn troeven die tellen in de vastgoedsector. Nog meer vrij nieuwe troeven van de villa van Marnix Braeckeveldt, zijn de nieuwe condensatieketel en warmwaterboiler. Beide werden geplaatst door Martin Deroose van de firma Derolucq.

Villa Nieuw-Buinen

Toepassing van een allSTOR buffersysteem en geoTHERM warmtepomp gecombineert met thermische zonnecollectoren

Elternhaus Kinderhilfe Dresden

Deze Duitse kinderstichting maakt gebruik van een duurzaam energiesysteem van Vaillant.

EnergieWertHaus Rösrath

Het energieverbruik van dit huis ligt dertig procent onder het wettelijk vereiste niveau, waarvoor het in 2012 de RWE Award voor klimaatbescherming ontving.

Zonneklaar studentencomfort in Antwerpen

Studentscorner is een opvallend sneeuwwit hoekpand op de Italiëlei in hartje Antwerpen. Voor de verwarming en het sanitair warm water van de 49 studentenkamers en 5 gemeenschappelijke keukens zorgt één krachtpatser in één stooklokaal: de condensatievloerketel ecoCRAFT exclusiv samen met drie buffervaten allSTOR plus...

Hotel Zum Ochsen in Blaubeuren

Temidden van de vakwerkhuizen van de stad Blaubeuren staat hotel-restaurant "Zum Ochsen" met een modern energiesysteem.