Zoeken
Vind uw installateurZoeken
Herstelling nodig?
Vind uw installateur

Investeer in duurzaam comfort met een warmtepomp van Vaillant

Uw thuis is nog nooit zo belangrijk geweest. Het is de ultieme plek om tot rust te komen, mooie momenten te delen en uw dromen waar te maken. Maar ook een plek om te werken, te leren en te spelen. Onder het motto ‘waarom wachten’ creëren we bij Vaillant zonder aarzelen het juiste, meest hartverwarmende klimaat in huis, elke dag opnieuw voor u en uw gezin. Hoe we dat doen? Met onze duurzame warmtepompen. Ontdek alle voordelen van een warmtepomp van Vaillant op deze pagina.

 

Waarom Wachten?

Waarom is een warmtepomp van Vaillant een bijzonder goed idee?

Voor 100% warmte-energie heeft een warmtepomp slechts 25% elektrische energie nodig. De overige 75% komt van omgevingswarmte en is dus uiterst ecologisch.

De warmtepompen van Vaillant behoren tot de stilste van de markt (35 tot 50 dB). Daardoor kan de buitenunit in zowat elke woning zonder uw gezin of de buren te storen.

U kunt uw verwarmingssysteem besturen en monitoren met de gebruiksvriendelijke thermostaat of met uw smartphone dankzij de slimme technologieën.

Een duurzame investering waarvoor de overheid verschillende premies voorziet.

U kunt uw Vaillant-warmtepomp probleemloos combineren met een warmtepompboiler en eenvoudig bedienen met de systeemregeling.

Kies in de zomer voor koeling en garandeer ook dan een aangenaam klimaat in huis.

Het is milieuvriendelijk en efficiënt, en bovendien kunnen we het verwarmingssysteem bedienen met een app, zelfs als we niet thuis zijn.

- Koen Wildemeersch, tevreden Vaillant-klant

De werking van een warmtepomp van Vaillant

  

Elke warmtepomp van Vaillant werkt volgens hetzelfde basisprincipe: omgevingsenergie efficiënt omzetten naar warmte of koeling.

 

Ontdek in het volgende filmpje hoe een warmtepomp precies werkt.

Getuigenissen

Meer weten over de warmtepompen van Vaillant? Download onze brochure!

Veelgestelde vragen