Contact

Commerciële documentatie

Wenst u een informatieve brochure te ontvangen van een bepaald toestel? Vraag nu uw brochure aan en wij sturen ze u zo snel mogelijk per post op.

Onderhoud

Heeft uw Vaillant-toestel een onderhoud nodig? Neem dan contact op met de dienst-na-verkoop van Vaillant via dit formulier.

Onderhoudscontract

Wenst u meer informatie over onze onderhoudscontracten? Wenst u uw contract aan te passen? Neem contact op met de dienst "contracten" van Vaillant.

Herstelling

Moet uw verwarmingstoestel van Vaillant hersteld worden? Neem contact op met de dienst-na-verkoop van Vaillant via dit formulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

Technische vraag

Heeft u een technische vraag over één van onze producten ? Neem contact met ons op via dit formulier en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Ik heb een klacht

Dagelijks werkt Vaillant eraan om u de beste producten en dienstverlening aan te bieden. Bent u toch ontevreden over één van onze producten of diensten, dan horen wij dat graag.

Algemene aanvraag

Heeft u een algemene vraag over één van onze producten of diensten? Neem dan contact op via dit formulier, wij beantwoorden u vraag zo snel mogelijk.

Contactgegevens

Raadpleeg hier ons adres en de openingsuren.

Registreer uw toestel

Het registreren is gratis en neemt slechts twee minuten.