Getuigenissen

Ontdek hier enkele installatie van Vaillant producten bij particulieren.

Het is superzuinig, goedkoper dan stookolie én bijna muisstil!”

Toen de stookolieketel in het opbrengsteigendom van Jean-Paul en Luc aan vervanging toe was, kozen de neven voor een superzuinige gascondensatieketel. Dat deden ze op advies van installateur Eric. De drie mannen vertellen waarom ze voor dit type verwarming opteerden...

Deze installatie is ecologische, kwalitatief, en betaalbaar

Voor hun nieuwbouwwoning wilden Bram en Bieke bovenal een comfortabel en gebruiksvriendelijk verwarmingssysteem. En hoewel dat wettelijk nog niet moest, kozen ze ook heel bewust voor hernieuwbare energie. Installateur Bart Timmerman hielp hen knopen doorhakken.

Groen vanbinnen

Leen en Koen Wildemeersch wonen met hun 20 maanden oude dochtertje Zoé in Aalter, halfweg tussen Gent en Brugge. Zij bekijken het leven door een groene bril – en dat zie je ook in hun huis.

Verwarmingssysteem met voorbeeldfunctie in Sleidinge

Flexibele geoTHERM hybridesystemen combineren een condensatiewandketel en een wandhangende warmtepomp. De intelligente regeling kiest automatisch de meest efficiënte energiebron. Mario Ramont koos voor zo'n installatie in zijn eigen huis... en zag dat het goed was!

Doordachte doorgroeitechnologie in Hechtel

De hybrideconfiguratie die Tony Vanwijck heeft geïnstalleerd, beantwoordt perfect aan de doelstellingen van zijn klant. Op zijn 56 heeft Tony Baselet met zijn vrouw Sylvia Knippenberg een huis gebouwd op maat van hun oude dag. Naast toegankelijkheid, betekent dat ook comfort waar je niet naar moet omkijken. En dat alles binnen een budget dat binnen de perken moet blijven.

Een warmtepomp is een ideale oplossing voor nieuwbouw

In het huis dat Olivier Pagna bouwde in Olne installeerde Julien Baugnies van Blue Energy Concept de Vaillant AroTHERM VWL 115 lucht/water warmtepomp..

Nieuwe open bebouwing met zonneboiler en condensatieketel

Birgitt en Sarah besloten enkele jaren geleden om het stadsleven in Leuven in te ruilen voor een nieuw huis in de regio van Sint-Truiden. Het werd een hedendaagse woning met grote ramen achteraan, met een mooi uitzicht op het glooiende landschap. Voor de technieken was het devies: ecologisch verantwoord maar betaalbaar...

Woning uit de jaren '90 met nieuwe gaswandketel en warmwaterboiler in Gent

Een rustige buitenwijk vlakbij Gent en op vijf minuten van de snelweg. Het zijn troeven die tellen in de vastgoedsector. Nog meer vrij nieuwe troeven van de villa van Marnix Braeckeveldt, zijn de nieuwe condensatieketel en warmwaterboiler. Beide werden geplaatst door Martin Deroose van de firma Derolucq.

Nieuwbouwwoning met zonneboiler

Nieuwenrode ligt op slechts enkele minuten rijden van de Brusselse rand. Op weg naar Evi Janssens en Stefan de Hertefelt rijden geregeld wielertoeristen voorbij, hoofd en handen stevig ingepakt tegen de kou. Maar van koude is bij het jonge paar in huis weinig te merken. Installateur Robby Michiels, die verderop woont, installeerde er een condensatiegaswandketel in combinatie met een zonneboiler.