Zoeken
Plan een interventieZoeken
Vind je installateur Registreer je product
Plan een interventie

Green iQ - De intelligente oplossing voor een groene toekomst.

Vandaag de dag worden duurzaamheid en efficiëntie almaar belangrijker. Daarom ontwikkelden wij Green iQ verwarmingssystemen. Ze verminderen de uitstoot en beperken de kosten, zonder dat uw klanten hoeven in te boeten aan comfort. Enkel geselecteerde producten die voldoen aan de lijst van criteria van onze experts, mogen het Green iQ label dragen.

Dit is hét moment om onze stempel te drukken.

De samenvoeging van “Green” (= synoniem voor natuurlijk, duurzaam) en “iQ” (afkorting van intelligentiequotiënt) toont al duidelijk welke richting wij inslaan: de intelligente weg naar een groene toekomst. Focussen op groene energie met Green iQ is niet alleen goed voor het milieu, maar ook de verstandigste optie.

« Green »

Intelligent ontworpen, toekomstgerichte en duurzame technologie van Duitse makelij. Alleen toestellen die voldoen aan heel strenge normen inzake duurzaamheid, krijgen het Green iQ label.

 • Optimale doeltreffendheid
 • Hoge graad van recycleerbaarheid
 • Minimaal energie-efficiëntielabel A
 • Lagere energiekosten
 • Maatschappelijk verantwoorde productie in Europa, voornamelijk in Duitsland
 • Hoge kwaliteit

« iQ »

Green iQ producten springen heel zuinig om met energie en combineren klimaatvriendelijke warmteproductie met intelligent, internetgestuurd systeembeheer. Ze kunnen intuïtief en op een gebruiksvriendelijke manier worden bediend via een gratis app.

 • Intelligente, gebruiksvriendelijke regel- en bedieningstechnologie
 • WiFi/WLAN compatibel
 • Gratis app
 • Universele interface voor systeemuitbreiding
 • Intuïtieve, duidelijke bediening
 • Afstandsdiagnose

Green iQ – het label voor duurzame en geconnecteerde technologie

De energiekosten worden op lange termijn onhoudbaar, grondstoffen raken stilaan uitgeput en om de klimaatverandering kunnen we niet langer heen. Duurzame warmteproductie is dan ook de uitdaging voor de toekomst. Steeds meer klanten willen intelligente, geavanceerde en milieuvriendelijke verwarmingsconcepten. Wilt u in de toekomst op energie besparen en toch het comfort behouden dat u gewend bent, dan heeft u nood aan intelligent gekoppelde en duurzame oplossingen. Ons nieuwe Green iQ label maakt deze producten heel herkenbaar.

Met Green iQ zijn wij een rolmodel en pionier

Met het Green iQ label nemen wij het voortouw op het vlak van duurzame verwarmingstechnologie in onze sector. Green iQ is het eerste label in zijn soort voor intelligent ontworpen, duurzame producten van uitstekende kwaliteit die in alle opzichten klaar zijn voor de toekomst.

Green iQ wordt ontwikkeld en gecontroleerd door experts

Enkel producten die voldoen aan de lijst van criteria van onze experts, mogen het Green iQ label dragen. Alle kwaliteitsnormen die hier aan bod komen, worden voortdurend verfijnd en de naleving ervan wordt via strikte controles gewaarborgd. Dit biedt de garantie dat alleen geselecteerde producten het Green iQ label kunnen dragen: zulke producten springen heel zuinig om met energie en combineren klimaatvriendelijke warmteproductie met intelligent, internetgestuurd systeembeheer.

Green iQ maakt onze klanten wegwijs

Voor installateurs en eindgebruikers is het Green iQ label een betrouwbare leidraad om het beste product te vinden als het gaat om milieuvriendelijk energiegebruik tegen lage kosten.