Zoeken

Vaillant helpt jouw bedrijf groeien - Word lid van onze professionele community

Vertrouw op onze ondersteuning bij elk project en werk mee aan een duurzame toekomst.

Nu registreren

145 jaar ervaring in warmtetechnologie. Verwarming, koeling en warm water vormen jouw vakgebied, én het onze.

Een duurzame toekomst begint vandaag al. Om dat te realiseren richten we ons nu al op de oplossingen van morgen. Daarbij focussen we op 3 strategische prioriteiten.

Word je lid? Dan maak je meteen kennis met ons team van professionelen. Zij ondersteunen jou bij vragen en problemen.

Als lid van onze professionele community krijg je de kans om je kennis, technische vaardigheden en marketingcommunicatie verder aan te scherpen.

145 jaar ervaring in warmtetechnologie

Verwarming, koeling en warm water vormen jouw vakgebied, én het onze. Als familiebedrijf biedt Vaillant al meer dan 145 jaar kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen van Duitse kwaliteit.

Samen met jou werken we aan een duurzame toekomst

In de energietransitie naar een koolstofarm systeem willen we samen met jou een leidende rol spelen. Een beter klimaat in elk huis en in onze omgeving: dat is het doel.

 

Onze 3 strategische prioriteiten

Een duurzame toekomst begint vandaag al. Om dat te realiseren richten we ons nu al op de oplossingen van morgen. Daarbij focussen we op 3 strategische prioriteiten.

Zeer efficiënte gasgestookte condensatietechniek

Gastechnologie blijft ook na 2050 een belangrijke pijler van de verwarmingsmarkt én een kosteneffectieve langetermijnoplossing voor bestaande gebouwen. We willen dan ook onze leidende positie hierin uitbouwen. We ontwikkelen klimaatvriendelijke gastoestellen, die ook op “groen” gas kunnen draaien.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de verwarmingssystemen van de toekomst. Ze halen energie uit hernieuwbare bronnen, waardoor ze geen CO₂-uitstoot genereren. Met dit groeiende productsegment leveren we een belangrijke bijdrage aan het koolstofarm maken van de bouwsector.

Digitale oplossingen

Digitalisering is zichtbaar in de hele Vaillant Group. We ontwikkelen gestroomlijnde processen en breiden onze activiteiten uit via digitale modellen. Op die manier bieden we onze klanten nieuwe diensten en energiebeheeroplossingen op maat. We helpen onze partners om hun dienstverlening en processen te optimaliseren.

Deze ondersteuning krijg je van ons, bij elk project

Technische helpdesk

Dienst na verkoop

Opleiding

Marketing

Technische helpdesk

Technische ondersteuning

Aan de hand van verschillende tools en een ruim gamma aan documentatie ontvang je gerichte technische ondersteuning. Denk maar aan snelgidsen, installatievoorschriften, prijslijsten, onderhoudshandleidingen, premiedocumenten, technische fiches en lastenboeken. Daarnaast voorzien we tools om systeemschema’s op te zoeken, een opbrengstberekening te maken en eenvoudig offertes op te maken om meteen aan de klant te bezorgen. Met de app showPOINT maak je zelfs gebruik van augmented reality om een warmtepomp levensecht weer te geven.

Dienst na verkoop

Callcenter en techniekers

Onze callcentermedewerkers én onze techniekers van het service center staan dagelijks klaar voor het uitvoeren van opstarten, onderhouden en herstellingen.

Opleiding

Onze trainers

Via onze community ontdek je een divers aanbod van theoretische en praktijkgerichte opleidingen in één van onze drie opleidingscentra verspreid over het land (Drogenbos, Destelbergen, Turnhout). Daarnaast kan je online opleidingen, e-learnings en webinars volgen. Alle opleidingen zijn gratis voor onze leden en geschikt voor verschillende niveaus.

Marketing

Marketing

Onze marketingcollega’s helpen jou met problemen met je professionele login, ondersteuning bij het downloaden van applicaties, het bestellen van je marketingmaterialen, het registreren van garantiekaarten en het inplannen van een opleiding.

 

Van geprinte brochures en logostickers tot werfborden, een coop-advertentie of de bestickering van je camionette: je bestelt het heel eenvoudig via onze website.

Nog één stap en je kan genieten van de voordelen!

Samen werken we aan een groene toekomst

HVAC-technologie is zowel jouw vakgebied als de onze – en tegelijkertijd is het een van de belangrijkste aandachtspunten voor energietransitie. Laten we samen zorgen voor een beter klimaat in elk huis en in onze omgeving. Laten we de juiste weg vinden naar een toekomst waarin verwarming en warm water beschikbaar zijn zonder CO2-uitstoot.