Om te beginnen

Ik wil mijn verwarmingssysteem vervangen

Informatie en tips voor wie zijn verwarming wil vernieuwen: wanneer is mijn systeem aan vervanging toe? Waar moet ik aan denken? Welke technologieën en producten passen bij mijn situatie?

Ik zoek een verwarmingssysteem voor mijn nieuwbouw

Informatie en hulp voor eigenaars van een nieuwbouw: welke technologieën zijn het zuinigst of het duurzaamst? Welke systemen passen bij wat ik nodig heb?

Vind uw product

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten of pas de selectie aan met de verschillende filters op basis van uw noden, favoriete technologie of het energietype dat uw voorkeur geniet.

Bespaar energie met de warmtepompen van Vaillant

De warmtepompen gebruiken de energie uit de buitenlucht, uit de bodem of uit de water om uw huis te verwarmen en uw warmwater te produceren. Ontdek onze volledig gamma van warmtepomp en warmtepompboiler.

Diensten en hulp

Gebruikershandleidingen en instructies

Download de gebruikershandleiding voor al onze producten. Ook de gebruikershandleidingen van oudere toestellen kunnen gedownload worden.

Vind een installateur uit uw buurt

Kom in contact met een installateur uit uw buurt en ontvang vrijblijvende advies.

5 jaar garantie op de ecoTEC plus!

Schakel nu over op een moderne condensatiegaswandketel van Vaillant. Het loont! Bespaar met plezier dankzij de ecoTEC plus van Vaillant.

Bespaar tot 35% op uw gasverbruik en bespaar tot €75/jaar op uw elektriciteit dankzij de ingebouwde hoog rendement pomp ! En tot 31 december 2015, geniet u van 5 jaar garantie op onze condensatiegaswandketel ecoTEC plus.

Warmtepompboiler aroSTOR VWL

Met de warmtepompboiler aroSTOR VWL 290 wordt warmwaterproductie dankzij de warmtepomptechnologie heel ecologisch en goedkoop, aangezien 75% van de nodige energie uit de lucht wordt gehaald. Met een van de hoogste COP-waarden (Coëfficiënt Of Performance) in België (3,03 A7/W55 volgens de EN 16147-norm of 4,00 A15°/W45°C volgens de EN 255-norm) is de aroSTOR VWL 290 van Vaillant ideaal voor nieuwbouw of renovaties.

In de kijker

Condensatieketels op gas

Ontdek de ecoTEC plus en kom alles te weten over onze condensatieketels.

Zonneboiler & thermische zonne-energiesystemen

Vaillant biedt diverse zonne-energiesystemen aan die tegemoet komen aan verschillende noden. Neem gerust een kijkje en vind een systeem dat bij u past.

Warmtepompen

Benut de voordelen die onze warmtepompen u bieden: ze zijn zeer energiezuinig en ontlasten daarnaast ook nog eens het milieu. Bekijk ons aanbod, er is vast een oplossing die bij u past.