Zoeken

Trends in verwarming

ErP-richtlijn: vereenvoudiging en vergelijkbaarheid?

De tweejarige overgangsfase van de ErP-richtlijn eindigt in september 2015. Het doel van de richtlijn bestaat erin om de energie-efficiëntie van energiegerelateerde producten te verhogen door bindende minimum efficiëntienormen.

Vaillant presenteert innovatieve producten voorafgaand aan de marktintroductie

Een van deze Lighthouse projecten is het Zwitserse ‘Umwelt Arena’ (milieu arena), ontworpen en uitgevoerd door René Schmid van Architects of Zurich. De arena heeft een opvallend uiterlijk. Lees verder.

Hoe marktonderzoekers tegen de bouwsector aankijken

In de afgelopen decennia zijn er ongelooflijk snelle veranderingen geweest in de bouw. Nieuwe materialen en technische ontwikkelingen maken completet nieuwe ontwerpen en vormen mogelijk.

Het huis van de toekomst

Als mede oprichter van het innovatieve netwerk: Universal Home, is Vaillant betrokken in het ontwikkelen van de laatste technologieën, producten en diensten voor het huis van de toekomst.

Bahnstad bouwplaats

Heidelberg voormalige goederenstation is de plek van 's werelds grootste passiefhuis ontwikkeling, dat klaar zal zijn in 2022. Het woningen- en energiebesparende project veroorzaakt een sensatie in het land en over de hele wereld

Groene stroom, waar laten we het?

In de toekomst moeten zonne- en windenergiecentrales in een steeds groter deel van onze energiebehoefte voorzien, maar ook onze gebouwen kunnen bijdragen aan het opwekken van hernieuwbare, groene energie.