Zoeken

Uitzonderlijke campagne voor de condensatieketel ecoTEC plus

Vaillant lanceert vanaf oktober een mediacampagne over de ecoTEC plus. Deze condensatiegaswandketel combineert technologische topprestaties met een verlaagd energieverbruik. Als kers op de taart geeft Vaillant nu 5 jaar garantie* op de ecoTEC plus. 

Bespaar tot 35% gas en 75 euro aan elektriciteit per jaar

De ecoTEC plus is een condensatiegaswandketel met een modulerende brander van 20 tot 100% van het vermogen van de ketel. Deze ketel condenseert ook voor de productie van sanitair warm water in combinatie met een boiler, waardoor u tot 35% minder gas kunt verbruiken in vergelijking met een klassieke ketel.


Dankzij de ingebouwde hoogrendementspomp en de aangepaste elektronica kunt u met de ecoTEC plus bovendien tot 75 euro aan elektriciteit per jaar besparen.

 

5 jaar garantie

Van 1 oktober 2014 tot 31 december 2016 kan iedereen die thuis een ecoTEC plus-ketel van Vaillant laat installeren, profiteren van een aanbieding die uitzonderlijk is op de Belgische verwarmingsmarkt, namelijk 5 jaar garantie.

 

Ontdek de voorwaarden om van deze garantie te kunnen genieten.

 

Compact, hoogkwalitatief en betrouwbaar

De ecoTEC plus kreeg niet alleen een strak design, maar is eenvoudigweg de meest compacte ketel die Vaillant ooit heeft ontwikkeld. De ketel is eenvoudig te monteren dankzij de beperkte afmetingen en het lichte gewicht. Toch zijn alle gebruikte materialen van hoogwaardige kwaliteit. De primaire warmtewisselaar en de premixbrander zijn gemaakt van roestvrij staal, wat garant staat voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.


De ecoTEC plus is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en uiterst eenvoudig te bedienen. De aquaPOWER-functie zorgt voor optimaal comfort bij de productie van sanitair water, en dankzij de functie ‘comfort back-up’ blijft de ketel ook bij kleine storingen op 60% van zijn vermogen verwarmen.

 

Ontdek de ecoTEC plus