Zoeken

De nieuwe condensatievloerketel ecoVIT

De condensatievloerketel op gas ecoVIT is de ideale oplossing om een oude vloerketel op gas of stookolie te vervangen

 

Kiezen voor ecoVIT, de nieuwe condensatievloerketel op gas van Vaillant, is kiezen voor een snelle installatie, een hoog rendement en Duitse technologie van topkwaliteit. Een verbetering waarmee de verwarmingskosten aanzienlijk dalen.

 

Snelle vervanging dankzij compatibele aansluitingen

De ecoVIT, de nieuwe condensatievloerketel op gas, is uitgerust met aansluitingen en accessoires die hun sporen al verdiend hebben, voor een eenvoudige integratie in elk verwarmingssysteem. Bestaande componenten kunnen probleemloos behouden blijven, en de ketel neemt geen extra ruimte in. Zijn hydraulische aansluitingen en verbrandingselementen zijn vergelijkbaar met die van bestaande verwarmingsketels, wat heel wat tijd bespaart bij de installatie. De ecoVIT-verwarmingsketel pakt uit met een modern design en neemt zeer weinig plaats in (breedte 570 mm), waardoor hij moeiteloos in elke ruimte past. Daardoor is hij ook de ideale keuze om een oude vloerketel op gas of stookolie van een verwarmingssysteem te vervangen en over te schakelen op condensatietechnologie, zowel in vrijstaande woningen, rijtjeshuizen, kleine appartementsgebouwen als commerciële ruimtes.

 

Ontdek de ecoVIT

 

Hoog rendement en Duitse topkwaliteit

De nieuwe ecoVIT-condensatievloerketel op gas is niet alleen praktisch bij installatie, maar garandeert ook lagere verwarmingskosten dankzij zijn hoge rendement en efficiënte werking. De ketel maakt gebruik van technologie die haar deugdelijkheid al vijftien jaar heeft bewezen in kwaliteitsproducten zoals de ecoVIT exclusiv-vloerketel. Voortbouwend op het succes van deze ketel werkt de nieuwe ecoVIT met een spiraalvormige en zeer robuuste warmtewisselaar van roestvrij staal met een grote watercapaciteit (100 liter). De ketel is beschikbaar in vier verschillende vermogens tussen 18 en 48 kW (en tot 144 kW in een cascadeopstelling), beschikt over een groot modulatiebereik en blijft stil, terwijl hij toch een optimale efficiëntie levert. Ook de thermische isolatie is van het hoogste niveau, waardoor het warmteverlies op het verwarmingswater veel kleiner is. Zijn bediening is praktisch en geoptimaliseerd, en hij kan gebruikt worden met alle standaardthermostaten en met de internetmodule VR 921 van Vaillant. Dankzij zijn hoge rendement kan de nieuwe ecoVIT bovendien bogen op energie-efficiëntieklasse A.

 

Ontdek ons gamma condensatieketels