Zoeken

Bedien uw verwarming via uw smartphone

Vanaf september trekt Vaillant voluit de kaart van de connectiviteit, met twee nieuwe oplossingen om uw verwarming op afstand te bedienen. Voortaan kunt u uw centrale verwarming instellen via een app op uw smartphone of tablet, die in verbinding staat met uw thermostaat. 

De vSMART-thermostaat en de vSMART-app

Vaillant biedt u de mogelijkheid om uw enkelvoudige centrale verwarming (1 circuit) te regelen via uw smartphone of tablet, dankzij de speciaal ontwikkelde vSMART-app. Deze app maakt verbinding met de vSMART-thermostaat via het eBUS-protocol, zodat u op afstand de temperatuur in huis of de productie van warm water kunt programmeren. De vSMART-thermostaat beschikt niet over een buitenthermometer, maar houdt wel rekening met de buitentemperatuur. Op basis van het adres ingevoerd in de vSMART-app zoekt hij immers online de temperatuur op van het dichtstbijzijnde meetstation om het verwarmingsprogramma bij te sturen.


Bovendien leert de vSMART-thermostaat bij: hij analyseert de verwarming van de woning in functie van de buitentemperatuur en eventuele energieverliezen, zodat hij zichzelf na twee weken volledig zelfstandig weet te regelen!

 
Ontdek de vSMART

 

De multiMATIC VRC 700 en de multiMATIC-app dankzij de VR 900-internetmodule

Voor gebouwen met meerdere verwarmingscircuits of centrale verwarming gevoed door meerdere energiebronnen is de multiMATIC VRC 700-klimaatregelaar met buitenthermometer de beste oplossing. Deze opvolger van de multiMATIC VRC 470 is eerder een evolutie dan een revolutie, want hij bevat nog alle troeven van zijn voorganger. Daarnaast kan hij echter ook uitgerust zijn met de VR 900-internetmodule (LAN of wifi) om verbinding te kunnen maken met de multiMATIC-app, die u gratis kunt downloaden via de App Store en Google Play. Met deze app kunt u via uw smartphone of tablet uw centrale verwarming intelligent programmeren en controleren.

Bovendien ondersteunt de multiMATIC VRC alle verwarmingsinrichtingen van Vaillant. Zo bent u verzekerd van een maximaal comfort, terwijl u toch zorg draagt voor het milieu, waar u ook bent.

 

Ontdek de multiMATIC VRC 700

 

Vaillant maakt u ook nog eens snel wegwijs met een interactieve handleiding, die u hier vindt:

Vergeet ook niet dat Vaillant begin augustus zijn assortiment zonne-energiesystemen heeft vernieuwd!