Zoeken

Green iQ speelt de hoofdrol Batibouw 2017

Duurzaam (ver)bouwen is op Batibouw 2017 een centrale thema. Ook op de Vaillant-stand zal het Green iQ-label een hoofdrol spelen. Toestellen waarop dit label prijkt, laten zich kenmerken door duurzaamheid, efficiënt energiegebruik én connectiviteit!

Groene toekomst

De Green iQ-area op de Batibouwstand van 2017 zal geen enkele bezoeker ontgaan. In felgroene tinten zal ze de aandacht trekken op Vaillants intelligente oplossingen voor een groene toekomst. Het gamma omvat warmtepompen, maar net zo goed condensatiegaswandketels. Het is recent nog uitgebreid met de ecoTEC exclusive VCW, een uiterst efficiënte condensatie combiketel op gas.

Duurzaamheid & efficiëntie

Vaillant-toestellen die het Green iQ-label dragen focussen stuk voor stuk op duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen met een hoge graad van recycleerbaarheid. Hun productie vindt hoofdzakelijk plaats in Duitsland, en ook die gebeurt aan lage energiekosten en op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Strenge kwaliteitsnormen garanderen bovendien de energie-efficiëntie van Vaillants Green iQ-toestellen, van bij de productie tot aan de prestatie. Ze zijn dé toekomst wat klimaatvriendelijk verwarmen betreft.

Zo kan een ecoTEC exclusive condensatiegaswandketel een energie-efficiëntieklasse A+ behalen, en een flexoTHERM warmtepomp zelfs tot A+++ gaan.

Connectiviteit

Wat de Green iQ-verwarmingsoplossingen nog gemeen hebben, is connectiviteit. Een afspraak buitenshuis die minder lang duurde dan verwacht of op reis vertrokken zonder de verwarming bij te regelen? Dat vormt niet langer een probleem. Intuïtieve afstandsbediening via smartphone of tablet maakt het perfect mogelijk om de gewenste temperatuur onderweg of vanuit het buitenland aan te passen.

Zowel de connectiviteit als de prestatie-efficiëntie komen trouwens maximaal tot hun recht in combinatie met de nieuwe multiMATIC VRC 700-thermostaat en de bijhorende multiMATIC app. Zowel de thermostaat als de app zijn ontwikkeld door Vaillant. Ze spelen dan ook als geen ander in op de technologische finesses en mogelijkheden van de Vaillant-verwarmingsoplossingen. U stuurt uw Vaillant-toestellen via de multiMATIC app dus niet enkel van om het evenwaar en om het even wanneer aan, maar mag er bovendien op rekenen dat intelligente onderlinge communicatie hun ‘Green iQ’ optimaal benut.

Test de intuïtieve afstandsbediening zelf!

Hoe de multiMATIC app werkt? Bezoek onze Batibouw-stand en probeer naar hartenlust zijn mogelijkheden uit op de iPads in onze Green iQ-area!