145 jaar ervaring

Duitse kwaliteit

Milieuvriendelijke oplossingen

Zoeken
Plan een interventie
Vind je installateur
Slimme investering met een warmtepomp

Beantwoord uitdagingen van morgen met duurzame innovaties van vandaag

Waarom wachten?

Verwarming van Vaillant – Geniet van ultiem comfort

Vaillant biedt kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Ontdek ons uitgebreid gamma condensatieketels, warmtepompen, zonneboilers en thermostaten. 

Download ons eBook!

We verzamelden alles wat je altijd al wou weten over warmtepompen in ons e-book.

Hoe duurzaam woon jij al? Dat een duurzame verwarmingsinstallatie de toekomst is, valt niet te ontkennen. Met een warmtepomp van Vaillant wordt ook jouw woning een stuk milieuvriendelijker.

In ons eBook kom je te weten

  • wat de voordelen zijn van een warmtepomp.
  • hoe je met een warmtepomp kunt besparen op verwarmingskosten.
  • hoeveel een warmtepomp kost.

Waarom wachten?

Warmtepompen: het verwarmingssysteem van de toekomst

Met een warmtepomp van Vaillant ben je klaar voor de toekomst: je ontziet niet alleen het milieu, maar bespaart ook energie omdat hij voor 75% gebruik maakt van hernieuwbare energie. Ontdek alle voordelen van warmtepompen, de beschikbare soorten en de prijs.

Slimme thermostaat: overal en altijd verbonden met je verwarming

Toestellen worden steeds slimmer – van een smart speaker zoals Google Home die vertelt wat voor weer het gaat worden, tot sensoren die lampen automatisch aan en uit doen gaan. Een slimme thermostaat past helemaal in dat rijtje. Ontdek de voor- en nadelen, hoe het werkt, en welke slimme thermostaten er zijn.

Condensatieketels op gas: zuinig en efficiënt

Een gascondensatieketel maakt optimaal gebruik van zijn energiebron, en benut de warmte die bij traditionele verwarming langs de schoorsteen verdwijnt. Ontdek hier meer over deze zuinige én efficiënte verwarmingsinstallatie.

De levering van je Vaillant-installatie of -toestel kan wat vertraging oplopen. Dat is te wijten aan de aanslepende gevolgen van de Corona-pandemie. Wij doen ons uiterste best om die vertraging tot een minimum te beperken.

Meer hierover

Ik wil mijn huidige ketel vervangen door een condensatieketel

Met een nieuwe condensatieketel kan je tot 35% energie en tot € 75 aan elektriciteit besparen.

Ik renoveer een woning

Wanneer we onze woning renoveren, zijn er altijd een heleboel plannen. Maar hoe zit het met het verwarmingssysteem? Je oude verwarming verbruikt waarschijnlijk te veel energie. Door de verwarming te vernieuwen kan je extra besparen.!

Ik bouw een nieuwe woning

Wanneer je een huis bouwt, moet je heel wat beslissingen nemen. Over het vinden van een geschikt verwarmingssysteem hoeft je je alvast geen zorgen te maken. Wij zoeken samen met jou naar een milieuvriendelijke oplossing waarmee je geld en energie uitspaart.

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten of pas de selectie aan met de verschillende filters op basis van jouw noden, favoriete technologie of het energietype dat je voorkeur geniet.

Bespaar energie met onze warmtepompen

Warmtepompen gebruiken energie uit de buitenlucht, de bodem of het water om je huis te verwarmen en je warm water te produceren.

Handleidingen

Download de gebruikershandleiding voor al onze recente producten of ons ouder gamma.

Service

Contacteer onze Dienst Na Verkoop voor een onderhoud of herstelling. Wij helpen je graag verder!