In ons vBOOK over warmtepompen kom je te weten:

  • wat de voordelen zijn van een warmtepomp.
  • hoe je met een warmtepomp kunt besparen op verwarmingskosten.
  • hoeveel een warmtepomp kost.
Download ons vBOOK

Download ons vBOOK

Hoe duurzaam woon jij al? Dat een duurzame verwarmingsinstallatie de toekomst is, valt niet te ontkennen. Met een warmtepomp van Vaillant wordt ook jouw woning een stuk milieuvriendelijker.

Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

De voordelen van een warmtepomp

Comfort het hele jaar door

Een warmtepomp staat voor meer dan verwarming en sanitair. Kies in de zomer voor koeling en garandeer het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis.

Fluisterstil

Dankzij het soundsafesysteem behoren de warmtepompen van Vaillant tot de stilste van de markt. In de stille modus produceren ze op 3 meter afstand slechts 28 dB(A). Daarom zijn ze voor zowat elke woning geschikt, zonder gezin of buren te storen.

Milieuvriendelijk

Voor 100% warmte-energie heeft een warmtepomp slechts 25% elektrische energie nodig. De overige 75% komt van omgevingswarmte.

Slimme sturing

Dankzij slimme technologieën bestuur en monitor je het verwarmingssysteem via de thermostaat en met je smartphone.

Gesubsidieerd

Vervang je klassieke verwarmingsinstallatie door het duurzame alternatief van een warmtepomp en vraag er een premie* voor aan.

* Als je in België investeert in een warmtepomp, kan je daarvoor een premie krijgen. Het bedrag van de premie varieert onder andere op basis van het type warmtepomp. Meer infomaties over de premies vind je op energiesparen.be, leefmilieu.brussels of wallonie.be.

Uitbreidbaar

Een warmtepomp van Vaillant is gemakkelijk te combineren met een warmtepompboiler of fotovoltaïsche zonnepanelen. Dat is milieuvriendelijk, besparend en handig.

Welke warmtepomp past bij jouw woning?

Voor nieuwbouw of renovatie: Als je voor een Vaillant product kiest, kun je er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet - en dat je er jarenlang voordeel van hebt.

Om het maximale rendement uit een warmtepomp te halen is het belangrijk dat de installatie volledig afgestemd is op jouw woning en wensen. Daarom bieden wij vrijblijvend advies op maat en ontvang je een gratis offerte van een erkend installateur.

Ontvang advies op maat

Veelgestelde vragen

Ontvang advies van een expert

Wens je advies over de types, het onderhoud of de kostprijs van een warmtepomp, of over helemaal iets anders? Onze experten geven graag een antwoord op al jouw vragen.