Zoeken
Plan een interventie
Vind je installateur

Welke verwarming kiezen bij renovatie?

Vind een installateur uit uw buurt

Kies een betrouwbare partner voor de renovatie van uw verwarming

Samen met ons netwerk van gespecialiseerde Vaillant-installateurs geven we u advies over de installatie van het juiste verwarmingssysteem. Zelfs na de installatie nemen we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat het systeem veilig werkt. Uw comfort zal er duidelijk op vooruitgaan – terwijl uw kosten dalen.

Uw verwarming renoveren loont

Kiest u best voor een warmtepomp of een condensatieketel voor uw renovatie?

Met een nieuw verwarmingssysteem daalt uw energieverbruik aanzienlijk en spaart u geld uit.

Verwarming en warm water precies zoals u het wenst.

Focus op het leven, niet op verwarming

Zelfs na vele jaren zorgt een modern verwarmingssysteem voor comfort in uw leven, op maat van u en uw gezin.

Een aangename temperatuur. Overal.

Een nieuw verwarmingssysteem verdeelt de warmte gelijkmatig in de kamers, vooral als u vloerverwarming hebt. Bovendien krijgt u meer ruimte en vrijheid bij het indelen van uw kamers.

Warm water. Altijd zoals u het wenst.

Wachten op warm water? Te warme of te koude douches? Met een nieuw verwarmingssysteem is dat verleden tijd. Geniet van warm water zo veel en zo lang als u wilt.

Uw verwarmingssysteem bedienen. Waar u maar wil.

Pas de temperatuur voor elk vertrek gemakkelijk aan via de multiMATIC-app. Het maakt niet uit of u op kantoor of op vakantie bent, u heeft altijd toegang tot uw verwarmingssysteem.

Service waarop u kunt rekenen

Geniet van uw huis, in het volle vertrouwen dat alles in goede handen is. Met hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten van Europese makelij.

Zo mooi kan besparen zijn

Wanneer we onze woning renoveren, zijn er altijd een heleboel plannen. Maar hoe zit het met het verwarmingssysteem? Uw oude verwarming verbruikt waarschijnlijk te veel energie. Door de uw verwarming te vernieuwen kan u extra besparen. U haalt nog veel meer uit een nieuw verwarmingssysteem dan u misschien denkt. De werkingskosten dalen aanzienlijk, zonder dat u inboet aan comfort.

Verlaag uw kosten

Omdat een nieuw verwarmingssysteem minder energie verbruikt, zijn de werkingskosten aanzienlijk lager.

Verhoog de waarde van uw eigendom

Een nieuw verwarmingssysteem voldoet aan de strenge vereisten voor energie-efficiëntie. Dat loont als u uw huis of appartement verkoopt.

Zorg voor de natuur

Hoe ouder het verwarmingssysteem, hoe meer gas of stookolie het verbruikt. Dat kan nefast zijn voor uw portemonnee en het milieu. Met een nieuw systeem vermindert u de uitstoot en levert u een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Warmtepompen en condensatieketels op gas

Beide technologieën zijn mogelijk bij een renovatie. Ontdek hier wanneer u best voor welke oplossing kiest.

Hernieuwbare energie

De nieuwe norm: warmtepompen

Toekomstgericht en energiebesparend. Een warmtepomp gebruikt tot 75% omgevingswarmte, die gratis beschikbaar is en opgeslagen zit in de lucht, de bodem en het grondwater. Daarnaast heeft de warmtepomp ongeveer 25% elektriciteit nodig om te kunnen werken.

  • Alles-in-één: warmte, warm water en koeling
  • Bijzonder efficiënt als uw woning goed geïsoleerd werd en voorzien is van convectoren of vloerverwarming
  • Lage werkingskosten door het gebruik van gratis omgevingsenergie

Een beproefde en betrouwbare oplossing: gascondensatieketels

Condensatieketels op gas bestaan al tientallen jaren. Ze kunnen snel worden geïnstalleerd en nemen weinig plaats in. In vergelijking met oude niet-condenserende ketels doen ze het energieverbruik met wel 30% dalen.

  • Hoog comfort op het gebied van verwarming en warm water
  • Geschikt voor bijna elke woning
  • Lage investeringskosten
  • Besparingen dankzij een beter energiegebruik

Wenst u persoonlijk advies voor uw renovatie?

Neem contact op met een gespecialiseerd Vaillant installateur uit uw buurt

Accessoires om je renovatie te verbeteren

Onze producten zijn exte teamspelers. Ze werken en communiceren graag als een systeem. Als u dus nog meer wil inzetten op hernieuwbare energie - dan is dat geen enkel probleem. Alle Vaillant producten kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en kunnen uitgebreid worden, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en noden.

Slimme bediening

Controleer en pas uw verwarming aan waar en wanneer u het wil. Bespaar energie en monitor uw verbruik via uw thermostaat zelf of via een gratis app op uw smartphone of tablet Perfecte controle via één enkele systeemregeling.

Wek zelf elektriciteit op

Een heel zuinige oplossing is de combinatie van een warmtepomp met fotovoltaïsche zonnepanelen. De elektriciteit die de warmtepomp gebruikt, wordt dan geproduceerd door de zon.

Benut gratis warmte van de zon

Een zonneboiler is geschikt voor het milieuvriendelijk verwarmen van uw water en het ondersteunen van uw verwarming.

Maak meer gebruik van hernieuwbare energiebronnen en bespaar op de verwarmingskosten.

De garantie van de verwarmingsketels van Vaillant

Vaillant ontwikkelt robuuste en duurzame verwarmingstoestellen. Daarom bieden we u ook een garantie van 2 jaar op al onze toestellen. Als uw toestel tijdens deze periode productiefouten vertoont, neemt u best contact op met onze dienst-na-verkoop zodat één van onze techniekers langs kan komen.

Onderhoud door Vaillant

Regelmatig onderhoud is eveneens belangrijk om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem de komende decennia zuinig en veilig blijft werken. U kan uw onderhoud laten uitvoeren door uw installateur of door onze dienst-na-verkoop.

Wenst u persoonlijk advies voor uw renovatie?

Neem contact op met een gespecialiseerd Vaillant installateur uit uw buurt