Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Je verwarming vervangen door een duurzamer alternatief

Voelen je radiatoren de laatste tijd koud aan, maakt je ketel ongewone geluiden, of word je soms in het midden van je douche getrakteerd op een lading koud water? Dan is het tijd om je verwarming te vervangen.

Voelen je radiatoren de laatste tijd koud aan, maakt je ketel ongewone geluiden, of word je soms in het midden van je douche getrakteerd op een lading koud water? Dan is het tijd om je verwarming te vervangen. Bij Vaillant vind je sowieso een waardig alternatief. Lees snel verder en kom meer te weten over de verschillende opties.

Wanneer moet ik mijn verwarmingsketel vervangen?

Een verwarmingsketel gaat ongeveer tien à vijftien jaar mee. Daarna kies je er het best voor om je ketel te vervangen. Zo vermijd je dat je ’s winters plots in de kou zit of je herstellings- en onderhoudskosten onnodig stijgen. Daarnaast is het een goed idee om je ketel te vervangen als je gaat renoveren. Bouw je bijvoorbeeld ruimtes bij, dan stijgt je energiebehoefte en heb je een krachtigere installatie nodig. Ten slotte is het belangrijk dat je verwarmingsketel aan de regelgeving voldoet. Zo moeten alle atmosferische of niet-condenserende ketels vervangen worden door condensatieketels.

Kiezen voor een Vaillant-verwarmingssysteem

Efficiëntie troef

Met een nieuwe verwarmingsinstallatie verlaag je je verwarmingskosten tot wel 35%.

5 jaar garantie

Met de ecoTEC plus en ecoTEC exclusive zit je goed, want je kunt vertrouwen op een garantie van maar liefst vijf jaar.

Slimme bediening

Bedien je nieuwe verwarming op afstand via je smartphone of tablet.

Zalig comfort

Een verwarmingssysteem van Vaillant laat je letterlijk nooit in de kou staan. Je ervaart elke dag het béste comfort.

Welk verwarmingssysteem kies ik?

Kies je voor een nieuwe verwarmingsketel of voor een alternatief op hernieuwbare energie? Ontdek beide systemen, hun voordelen en toepassingen.

Een hernieuwbaar alternatief plaatsen

Met een zonneboiler, warmtepomp of warmtepompboiler van Vaillant bereid je je voor op de toekomst. Deze duurzame en energiezuinige installaties verwarmen je woning en produceren sanitair warm water op basis van hernieuwbare energie.

Een nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Een nieuwe condensatieketel op gas of stookolie van Vaillant biedt maximaal comfort en een hoog rendement, werkt erg zuinig, is eenvoudig in gebruik en onderhoud én snel te installeren.

Hulp nodig?

Neem contact op met een gespecialiseerd Vaillant installateur uit je buurt!