Beantwoord uitdagingen van morgen met duurzame innovaties van vandaag

Haal nu al 75% van je energie uit hernieuwbare bronnen zoals buitenlucht, bodem en grondwater. Voor jouw duurzame toekomst doe je wat je kan, met een warmtepomp van Vaillant. Waarom wachten?

Download ons eBook

Warmtepompen:

Wat? Waar? Waarom? Wanneer? & zoveel meer

Hoe duurzaam woon jij al? Dat een duurzame verwarmingsinstallatie de toekomst is, valt niet te ontkennen. Met een warmtepomp van Vaillant wordt ook jouw woning een stuk milieuvriendelijker.

In ons eBook kom je te weten

  • wat de voordelen zijn van een warmtepomp.
  • hoe je met een warmtepomp kunt besparen op verwarmingskosten.
  • hoeveel een warmtepomp kost.
Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

De voordelen van een warmtepomp

Comfort het hele jaar door

Een warmtepomp staat voor meer dan verwarming en sanitair. Kies in de zomer voor koeling en garandeer het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis.

Fluisterstil

Dankzij het soundsafesysteem behoren de warmtepompen van Vaillant tot de stilste van de markt. In de stille modus produceren ze op 3 meter afstand slechts 28 dB(A). Daarom zijn ze voor zowat elke woning geschikt, zonder gezin of buren te storen.

Milieuvriendelijk

Voor 100% warmte-energie heeft een warmtepomp slechts 25% elektrische energie nodig. De overige 75% komt van omgevingswarmte.

Slimme sturing

Dankzij slimme technologieën bestuur en monitor je het verwarmingssysteem via de thermostaat en met je smartphone.

Gesubsidieerd

Vervang je klassieke verwarmingsinstallatie door het duurzame alternatief van een warmtepomp en vraag er een premie* voor aan.

* Als je in België investeert in een warmtepomp, kan je daarvoor een premie krijgen. Het bedrag van de premie varieert onder andere op basis van het type warmtepomp. Meer infomaties over de premies vind je op energiesparen.be, leefmilieu.brussels of wallonie.be.

Uitbreidbaar

Een warmtepomp van Vaillant is gemakkelijk te combineren met een warmtepompboiler of fotovoltaïsche zonnepanelen. Dat is milieuvriendelijk, besparend en handig.

Uiterst stille lucht/water-warmtepomp

Wil je 75% besparen op je energiekosten, en je uitstoot verminderen met 30%? Maak dan kennis met de aroTHERM warmtepomp, die de gratis energie uit de lucht omzet in duurzaam comfort voor jouw woning. En dat in de vorm van warmte in de winter, koeling in de zomer en warm water het hele jaar door.

 

Ontdek de aroTHERM plus

Veelgestelde vragen

Ontvang advies van een expert

Wens je advies over de types, het onderhoud of de kostprijs van een warmtepomp, of over helemaal iets anders? Onze experten geven graag een antwoord op al jouw vragen.