Zoeken
Plan een interventieZoeken
Vind je installateur Registreer je product
Plan een interventie

Welke warmtepomp past het best bij jouw woning?

  • Professioneel advies
  • Op maat van jouw woning
  • Voor elke woning een geschikte oplossing
Ontvang advies op maat

Een warmtepomp laten plaatsen is een uitstekend idee.

Zo geniet je immers de meest efficiënte, energiezuinige én milieuvriendelijke verwarming in huis. Bovendien bewijst een warmtepomp ook tijdens de zomermaanden zijn nut. Het toestel is immers ook geschikt voor de koeling van je woning.

Klaar voor een duurzame(re) toekomst?

Vul het formulier in en onze klantendienst contacteert je.

Maak kennis met een professioneel installateur.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag advies op maat

Jouw gegevens

We hechten veel belang aan privacy, we gebruiken je emailadres om je op de hoogte te houden van de status van je offerte en om je een bevestiging te sturen van je aanvraag.

Het installatieadres

Je gegevens konden niet verstuurd worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

Waarom kiezen voor Vaillant?

Klimaatkamer

Een van de meer dan 300 tests die een warmtepomp tijdens het ontwikkelingsproces ondergaat, is het testen van de functionaliteit onder verschillende klimatologische omstandigheden. In de klimaatkamers worden temperaturen van -25 tot +48 °C nagebootst. Dit bereidt het apparaat voor op gebruik op vrijwel elke locatie ter wereld.

Duurtests

We testen de levensduur van onze producten tot 15.000 uur bij continu gebruik, zelfs langer voor componenten - en dus veel langer dan bij bijvoorbeeld veel automotoren. Daarnaast wordt het verouderingsproces van een apparaat gesimuleerd in een levensduurtest. Met speciale tests kunnen de verschillende seizoenen worden gesimuleerd.

EMC-testcentrum

We testen ook op elektromagnetische compatibiliteit. Je wilt immers niet dat wifi, smartphones en andere apparaten interfereren met je verwarmingssystemen en hun bediening – of andersom.

Corrosieweerstand

In het regenlab simuleren we stromende regen om te kijken of de toestellen beschermd zijn tegen opspattend water en vocht.

Ondertussen meet de zoutsproeitest de corrosieweerstand van onze producten. Alles bij elkaar genomen tonen deze tests aan dat onze verwarmingstoestellen, ongeacht de omgevingsomstandigheden, jarenlang betrouwbaar zullen blijven werken.

Geluidstests

In een van de modernste meetkamers voor akoestiek detecteren zeer gevoelige microfoons zelfs de laagste geluidsniveaus. Naast het meten van het geluidsvermogen, evalueren we ook de geluidskwaliteit. Want zelfs de stilste geluiden kunnen onaangenaam zijn. Allemaal met als doel om alle achtergrondgeluiden te verminderen, aan te passen of - idealiter - te elimineren.

Centrale productie

De hoogste kwaliteit, made by Vaillant: onze ultramoderne warmtepompen worden in onze eigen fabrieken op ons hoofdkantoor in Remscheid geproduceerd. Hier worden onze hoogrenderende technologieën verder ontwikkeld, getest en geproduceerd. En de productiefaciliteiten worden continu uitgebreid.

Veelgestelde vragen