Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Het belang van een goed onderhouden apparaat

Geniet jarenlang zorgeloos van jouw verwarmingstoestel en haal het maximumrendement uit deze investering dankzij een regelmatig onderhoud!

Vraag nu een onderhoud aanOnderhoudscontract

Voordelen van een onderhoud

Een optimaal afgesteld toestel om de meest efficiënte werking te garanderen. Verlaag je verwarmingskosten door een precieze controle van het toestel.

Vakmensen garanderen een complete check-up van jouw toestel zodat defecten en dus ook hoge herstellingskosten worden vermeden.

Een periodiek onderhoud is tevens verplicht voor bepaalde energiebronnen om jouw veiligheid te garanderen.

Reglementering

Vermijd problemen dankzij een regelmatig onderhoud

Het is de gebruiker die verantwoordelijk is voor het onderhoud van zijn toestellen. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. De wettelijke regels voor het onderhoud van verwarmingsketels zijn afhankelijk van het type toestel en de regio waar je woont. De verplichtingen verschillen dan ook per product.

Het onderhoud van je verwarmingsketel

Het onderhoud van je warmtepomp

Waarom zou ik kiezen voor een onderhoudscontract?

Met een onderhoudscontract van Vaillant geniet je van voordelen die echt het verschil maken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de goede werking van je installatie. Wij contacteren je tijdig voor een afspraak zodat je toestel probleemloos blijft werken.

Vertrouw in de expertise van onze eigen techniekers die heel het jaar door een duidelijk overzicht bewaren welke toestellen welk soort onderhoud nodig hebben. Daarbovenop is een onderhoudscontract voordeliger en ben je altijd wettelijk in orde!

Meer over onderhoudscontracten

Wie voert het onderhoud uit?

Doe beroep op een technieker van Vaillant voor het onderhoud van je verwarming.