Zoeken
Herstelling nodig?
Vind uw installateur

Onderhoudscontract

Indien je kiest voor een Vaillant onderhoudscontract, nemen wij alle zorgen uit je handen. Op die manier geniet je jarenlang van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.

Ontdek de oplossing die bij je past

Een regelmatig onderhoud van je verwarmingsketel vermindert het risico op defecten en verhoogt het rendement van het toestel. Bovendien is het wettelijk verplicht.

Het comfort van een onderhoudscontract

Eigen techniekers

Je toestel wordt vakkundig en periodiek nagekeken door een expert van Vaillant. De fabrikant zelf staat dus in voor de controle van het toestel.

Wij contacteren jou

Wij contacteren je pro-actief wanneer je toestel aan onderhoud toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het onderhoud effectief plaatsvindt.

Wettelijk in orde

Wij bezorgen je steeds alle wettelijke verbrandings- en reinigingsattesten.

Altijd vlakbij

Vaillant heeft de grootste service organisatie van België. Wij garanderen de beschikbaarheid van een technieker binnen een straal van 8 kilometer van je woning.

Voordeliger

Je geniet van een voordeliger tarief in vergelijking met éénmalige interventies.

Overzicht

Via een handige online-tool kan een historiek opgevraagd worden van alle onderhouden en herstellingen. Je kan ook zelf je afspraak inplannen op een moment dat jou het best past.

Het onderhoudscontract dat bij je past

FormuleOp aanvraagStandaardOmnium
Onderhouds- en betalingsfrequentieEenmaligJaarlijks of tweejaarlijksJaarlijks of tweejaarlijks
Wettelijk inbegrepen
Volledige reiniging en controle
Aflevering wettelijke attesten
Extra comfort
Toegang tot online platform onderhoud inplannen, opvolgen...
Automatische herinnering afspraak 
Herstelling en wisselstukken  
De prijzen voor het onderhoud van je ketel binnen de verschillende formules zitten vervat in onze keuzehulp-tool. De prijs die voor jou van toepassing is, kan je terugvinden op basis van het serienummer van je ketel.

Een onderhoudscontract afsluiten

Met een onderhoudscontract van Vaillant zit je altijd goed. Een regelmatig onderhoud van je verwarmingstoestel geeft je een zeker en veilig gevoel. Ontdek de formule die het best bij jou past. Als eindklant kan je voor je eigen toestel heel eenvoudig je onderhoudscontract aanvragen of simuleren via onze online keuzehulp-tool.

Ontdek onze onderhoudsformules