Zoeken
Plan een interventieZoeken
Vind je installateur Registreer je product
Plan een interventie

Vaillant onderhoudscontract

Geniet van alle comfort!

Een moderne verwarmingsinstallatie is een slimme investering. Laat deze dan ook optimaal renderen door een periodiek onderhoud. Zo ben je zeker van een goede werking van je toestel!

Onderhoudscontract cv-ketelOnderhoudscontract warmtepomp

Bij Vaillant vinden we dat piekeren over de goede werking van je verwarmingstoestel geen plaats krijgt in het dagelijkse leven. Als drukbezette persoon heb je immers andere zaken aan je hoofd. Om je te verlichten van ook deze kopzorgen bieden we onderhoudscontracten aan voor onze verwarmingsinstallaties. Zo wordt de optimale werking van jouw verwarming nu onze zorg! Vermijd kosten door defecten en verhoog je rendement!

De vele voordelen van een contract

Eigen techniekers

Je toestel wordt vakkundig en periodiek nagekeken door een expert van Vaillant. De fabrikant zelf staat dus in voor de controle van het toestel.

Wij contacteren jou

Wij contacteren je pro-actief wanneer je toestel aan onderhoud toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het onderhoud effectief plaatsvindt.

Wettelijk in orde

Wij bezorgen je steeds alle wettelijke verbrandings- en reinigingsattesten.

Altijd vlakbij

Vaillant heeft de grootste service organisatie van België, daarom komt er altijd een technieker uit jouw buurt langs.

Voordeliger

Je geniet van een voordeliger tarief in vergelijking met éénmalige interventies.

Overzicht

Via een handige online-tool kan een historiek opgevraagd worden van alle onderhouden en herstellingen (voorlopig enkel voor ketels). Je kan ook zelf je afspraak inplannen op een moment dat jou het best past.

Wens je meer informatie over een onderhoudscontract voor jouw toestel?

Klik op onderstaande links en ontdek de vele voordelen van een periodiek onderhoud voor jouw verwarming!

Welke meerwaarde creëert een regelmatig onderhoud voor jou?

Zuinige werking

Jouw toestel blijft optimaal afgesteld om zo efficiënt mogelijk te werken. Omdat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd, ben je zeker dat je verwarmingskosten zo laag mogelijk blijven.

Kosten vermijden

Vakmensen garanderen een complete check-up van jouw toestel zodat defecten en dus ook hoge herstellingskosten worden vermeden.

Veiligheid

Tevens is een periodiek onderhoud verplicht voor bepaalde energiebronnen om de veiligheid van jou en geliefden te garanderen.

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze services waarop je het antwoord niet onmiddellijk vindt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

We zijn telefonisch 7/7 bereikbaar.

Openingsuren callcenter: maandag - vrijdag: 07.00u - 22.00u, zaterdag en zondag: 08.00u - 17.00u