Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Vaillant onderhoudscontract

Geniet van alle comfort!

Een moderne verwarmingsinstallatie is een slimme investering. Laat deze dan ook optimaal renderen door een periodiek onderhoud. Zo ben je zeker van een goede werking van je toestel!

Onderhoudscontract cv-ketelOnderhoudscontract warmtepomp

Een slimme keuze

Bij Vaillant vinden we dat piekeren over de goede werking van je verwarmingstoestel geen plaats krijgt in het dagelijkse leven. Als drukbezette persoon heb je immers andere zaken aan je hoofd. Om je te verlichten van ook deze kopzorgen bieden we onderhoudscontracten aan voor onze verwarmingsinstallaties. Zo wordt de optimale werking van jouw verwarming nu onze zorg! Vermijd kosten door defecten en verhoog je rendement!

 

Een onderhoudscontract van Vaillant is je beste garantie op een installatie die langdurig in perfecte conditie blijft. We laten proactief weten als je toestel aan onderhoud toe is en komen langs wanneer het jou past. Het gunstige tarief per onderhoud krijg je er bovenop.

Monitoring vanop afstand

Nog meer gemoedsrust? Vaillant heeft ook contracten waarbij je geconnecteerd verwarmingstoestel automatisch en vanop afstand wordt gemonitord. Zo detecteren we problemen nog voor ze optreden en grijpen proactief in.

Wens je meer informatie over een onderhoudscontract voor jouw toestel?

Klik op onderstaande links en ontdek de vele voordelen van een periodiek onderhoud voor jouw verwarming!

Welke meerwaarde creëert een regelmatig onderhoud voor jou?

Zuinige werking

Jouw toestel blijft optimaal afgesteld om zo efficiënt mogelijk te werken. Omdat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd, ben je zeker dat je verwarmingskosten zo laag mogelijk blijven.

Kosten vermijden

Vakmensen garanderen een complete check-up van jouw toestel zodat defecten en dus ook hoge herstellingskosten worden vermeden.

Veiligheid

Tevens is een periodiek onderhoud verplicht voor bepaalde energiebronnen om de veiligheid van jou en geliefden te garanderen.

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze services waarop je het antwoord niet onmiddellijk vindt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

We zijn telefonisch 7/7 bereikbaar.

Openingsuren callcenter: maandag - vrijdag: 07.00u - 22.00u, zaterdag en zondag: 08.00u - 17.00u

Raadpleeg onze voorwaarden voor geconnecteerde diensten