Zoeken
Plan een interventieZoeken
Vind je installateur Registreer je product
Plan een interventie

Het comfort van een onderhoudscontract

Een moderne verwarmingsinstallatie is een slimme investering. Laat deze dan ook zo optimaal mogelijk renderen! Door een periodieke controle en onderhoud ben je zeker van een goede werking van het toestel.

Meer informatie over een onderhoudscontract

Wens je meer informatie over een onderhoudscontract voor jouw toestel?

Klik op onderstaande links en ontdek de vele voordelen van een periodiek onderhoud voor jouw verwarmingstoestel!

De vele voordelen van een contract

Eigen techniekers

Je toestel wordt vakkundig en periodiek nagekeken door een expert van Vaillant. De fabrikant zelf staat dus in voor de controle van het toestel.

Wij contacteren jou

Wij contacteren je pro-actief wanneer je toestel aan onderhoud toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het onderhoud effectief plaatsvindt.

Wettelijk in orde

Wij bezorgen je steeds alle wettelijke verbrandings- en reinigingsattesten.

Altijd vlakbij

Vaillant heeft de grootste service organisatie van België. Wij garanderen de beschikbaarheid van een technieker binnen een straal van 8 kilometer van je woning.

Voordeliger

Je geniet van een voordeliger tarief in vergelijking met éénmalige interventies.

Overzicht

Via een handige online-tool kan een historiek opgevraagd worden van alle onderhouden en herstellingen (voorlopig enkel voor ketels). Je kan ook zelf je afspraak inplannen op een moment dat jou het best past.

Welke meerwaarde creëert een onderhoud voor jou?

Zuinige werking

Jouw toestel blijft optimaal afgesteld om zo efficiënt mogelijk te werken. Omdat alles nauwkeurig wordt gecontroleerd, ben je zeker dat je verwarmingskosten zo laag mogelijk blijven.

Kosten vermijden

Vakmensen garanderen een complete check-up van jouw toestel zodat defecten en dus ook hoge herstellingskosten worden vermeden.

Veiligheid

Tevens is een periodiek onderhoud verplicht voor bepaalde energiebronnen om de veiligheid van jou en geliefden te garanderen.

Bij Vaillant vinden we dat piekeren over de goede werking van je verwarmingstoestel geen plaats krijgt in het dagelijkse leven. Als drukbezette persoon heb je immers andere zaken aan je hoofd. Om je te verlichten van ook deze kopzorgen bieden we onderhoudscontracten aan voor onze verwarmingsinstallaties. Zo wordt de optimale werking van jouw systeem nu onze zorg! Vermijd kosten door defecten en verhoog je rendement!

Ontdek de oplossing die bij je past!