Zoeken
Vind je installateurZoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Videohandleidingen

Vaillant biedt een aantal beschrijvende handleidingen aan in videoformaat om u snel en eenvoudig wegwijs te maken met onze regelingen. Daarnaast bestaat er ook een korte toelichting rond diverse thema's zoals de ErP-richtlijn of het nieuwe kwaliteitslabel 'Green iQ'.

Nieuwe richtlijn ErP

De ErP-richtlijn

De nieuwe ErP-regelgeving omvat twee richtlijnen: de Ecodesign-richtlijn en de richtlijn rond energielabeling. Vaillant helpt u op weg met deze e-learning.

Leer alles over de ErP-richtlijn.

Thermostaten

Online opleiding

Ontdek in deze videohandleiding hoe u de diverse programmatiemogelijkheden van de multiMATIC VRC 700 bedient en wat de voordelen zijn om voor dit soort regeling te kiezen.

Volg de opleiding !

calorMATIC VRC 470

Ontdek in deze videohandleiding alles over de bediening en de voordelen van de calorMATIC VRC 470 weersafhankelijk regeling.

Bekijk deze videohandleiding.

Green iQ

Wat is Green iQ?

Green iQ is hét label van Vaillant voor duurzame en milieuvriendelijke producten.

Ontdek alles over Green iQ in deze opleiding

Over Green iQ

Duurzaamheid en milieuvriendelijke producten winnen aan terrein, ook op de verwarmingsmarkt spelen zij een steeds grotere rol. Fabrikanten spelen in op deze trend door energiezuinige en "groene" producten te ontwikkelen en ook Vaillant springt mee op de kar door het Green iQ-label te ontwikkelen waarmee zeer milieuvriendelijke en extreem zuinige producten onmiddellijk herkenbaar gemaakt worden.

Hoe uw verwarming optimaal regelen met onze thermostaten?

Online simulaties van regelaars

Hier kan u de simulatie terugvinden van onze nieuwste weersafhankelijke regeling multiMATIC VRC 700 terugvinden.

Daarnaast vindt u er ook de simulaties terug van onze andere regelingen en thermostaten waaronder de calorMATIC VRT 370 en de calorMATIC VRC 470.

Bekijk de simulaties.