Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Vind nu jouw perfecte verwarmingssysteem

  • Premium kwaliteit voor een lange levensduur
  • Duurzame verwarmingsoplossingen voor alle behoeften
  • Gecertificeerd installateursnetwerk in je buurt
Vind een installateurOntvang advies

Met een warmtepomp van Vaillant ben je klaar voor de toekomst. Als je voor dit type verwarmingssysteem kiest, ontzie je niet alleen het milieu, maar bespaar je ook energie. Een warmtepomp behoudt de natuurlijke rijkdommen, omdat hij voor 75% gebruik maakt van hernieuwbare energie in plaats van fossiele brandstoffen. Ontdek hier welke verwarmingssysteem het beste bij jou past!

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Een warmtepomp staat voor meer dan verwarming en sanitair. Kies in de zomer voor koeling en garandeer het hele jaar door een aangenaam klimaat in huis.

Dankzij het soundsafesysteem behoren de warmtepompen van Vaillant tot de stilste van de markt.

Voor 100% warmte-energie heeft een warmtepomp slechts 25% elektrische energie nodig. De overige 75% komt van omgevingswarmte.

Een warmtepomp kan een goede oplossing zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer informatie over warmtepompen nodig?

We verzamelden alles wat je altijd al wou weten over warmtepompen in ons vBOOK

Download ons vBOOK

Hoe duurzaam woon jij al? Dat een duurzame verwarmingsinstallatie de toekomst is, valt niet te ontkennen. Met een warmtepomp van Vaillant wordt ook jouw woning een stuk milieuvriendelijker.

Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

In ons vBOOK kom je te weten:

  • wat de voordelen zijn van een warmtepomp.
  • hoe je met een warmtepomp kunt besparen op verwarmingskosten.
  • hoeveel een warmtepomp kost.

Welke warmtepomp past bij jouw woning?

Voor nieuwbouw of renovatie: Als je voor een Vaillant product kiest, kun je er zeker van zijn dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet - en dat je er jarenlang voordeel van hebt.

Om het maximale rendement uit een warmtepomp te halen is het belangrijk dat de installatie volledig afgestemd is op jouw woning en wensen. Daarom bieden wij vrijblijvend advies op maat en ontvang je een gratis offerte van een erkend installateur.

Ontvang advies op maat

Vraag advies aan een Vaillant expert

Om het maximale rendement uit een warmtepomp te halen is het belangrijk dat de installatie volledig afgestemd is op jouw woning en wensen. Daarom raden we aan een installateur uit jouw regio te contacteren die ter plaatse zal komen om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale product!