Wat is Jouw Green iQ?

Milieubewustzijn en de natuur beschermen houdt mensen steeds meer bezig. Ook Vaillant vindt duurzaamheid belangrijk en deed daarom een grootschalig onderzoek naar de belangrijkste milieuvraagstukken bij Europeanen. Aan het onderzoek namen 13.500 mensen deel uit 13 verschillende landen.
Hoe groen ben jij? Bereken je Green iQ

Onze Green iQ-producten!

ecoTEC exclusive

Een milieuvriendelijke condensatieketel, een slimme keuze.

Speel jij het slim? Kies dan voor de ecoTEC exclusive met Green iQ. Deze condensatieketel garandeert het maximale comfort in verwarming en warm water, het laagste verbruik en dit met het grootste respect voor onze planeet. Dat is waar ons Green iQ-label voor staat. Deze producten kan je bovendien vanop afstand bedienen via je smartphone of tablet.
Kortom, kiezen voor de ecoTEC exclusive met Green iQ is de enige juiste keuze, zonder compromissen.

De ecoTEC exclusive, maximale efficiëntie en duurzaamheid..

flexoTHERM en flexoCOMPACT exclusive

Het tijdperk van de intelligente warmtepomp is aangebroken

Maak kennis met de doorbraak in intelligente verwarmingstechnologie: de nieuwe flexoTHERM exclusive en flexoCOMPACT exclusive warmtepompen van Vaillant. Ze laten u toe te kiezen uit 3 duurzame warmtebronnen: lucht, bodem of water. Hun extreme effi ciëntie maakt ze energiezuiniger en stiller dan ooit. En ze kunnen op afstand bediend worden via smartphone of tablet, dankzij de internetmodule VR 921.
Geen wonder dat ze het Green iQ-label van Vaillant meekregen

Ontdek deze innovatieve warmtepompen!

My Green iQ

Het eerste onderzoek naar de milieuvriendelijke houding van de Europeanen

De resultaten!

Milieubewustzijn en de natuur beschermen houdt mensen steeds meer bezig. Vaillant deed daarom een grootschalig onderzoek in verschillende Europese landen. Hoe scoort de gemiddelde Belg? En hoe zit het met de buurlanden? Benieuwd wie dé groene kampioen is? De resultaten zijn op zijn minst verrassend te noemen...

Bekijk de resultaten !

Duurzame en intelligente technologie!

Vaillant zet hoog in op duurzame en milieuvriendelijke producten en ontwikkelde daarom het Green iQ-label. Hiermee nemen we het voortouw wat betreft duurzame verwarmingstechnologie. Green iQ staat voor intelligent ontworpen producten van uitstekende kwaliteit die klaar zijn voor een groene toekomst.

Ontdek onze Green iQ-producten!

Doe de test!

Hoe milieuvriendelijk bent u? Neemt u de auto of de fiets naar het werk? Kiest u voor herbruikbare zakken bij het winkelen? Benieuwd naar uw eigen Green iQ-score!? Scoort u beter of slechter dan de gemiddelde Belg? En hoe goed scoort u in vergelijking met de gemiddelde Europeaan?

Doe de test en ontdek uw Green iQ!

Waarvoor staat Green iQ?

Green iQ – het label voor duurzame en geconnecteerde technologie

De energiekosten worden op lange termijn onhoudbaar, grondstoffen raken stilaan uitgeput en om de klimaatverandering kunnen we niet langer heen. Duurzame warmteproductie is dan ook de uitdaging voor de toekomst. Wilt u in de toekomst energie besparen en toch het comfort behouden dat u gewend bent, dan heeft u nood aan intelligente en duurzame oplossingen: ons nieuwe Green iQ label maakt deze producten heel herkenbaar.

 

Met Green iQ zijn wij een rolmodel en pionier

Met het Green iQ label nemen wij het voortouw op het vlak van duurzame verwarmingstechnologie in onze sector. Green iQ is het eerste label in zijn soort voor intelligent ontworpen, duurzame producten van uitstekende kwaliteit die in alle opzichten klaar zijn voor de toekomst.

 

Green iQ wordt ontwikkeld en gecontroleerd door experts

Elk product dat het Green iQ label krijgt, wordt zorgvuldig geselecteerd en moet aan een uitgebreide reeks voorwaarden voldoen. Onze experten houden er toezicht op dat de voorwaarden steeds bijgestuurd worden en de producten ontwikkeld worden met de nieuwste technologieën.

 

Green iQ maakt onze klanten wegwijs

Voor installateurs en eindgebruikers is het Green iQ label een betrouwbare leidraad om het beste product te vinden als het gaat om milieuvriendelijk energiegebruik tegen lage kosten.