145 jaar ervaring

Duitse kwaliteit

Milieuvriendelijke oplossingen

Zoeken
Herstelling nodig?
Vind uw installateur
Slimme investering met een warmtepomp

Beantwoord uitdagingen van morgen met duurzame innovaties van vandaag

Waarom wachten?

Verwarming van Vaillant – Geniet van ultiem comfort

Vaillant biedt kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Ontdek ons uitgebreid gamma condensatieketels, warmtepompen, zonneboilers en thermostaten. 

Warmtepompen: Wat? Waar? Waarom? Wanneer? & zoveel meer!

We verzamelden alles wat je altijd al wou weten over warmtepompen in ons e-book.

 

Ontdek in dit e-book alles wat je altijd al wilde weten over de warmtepompen van Vaillant. Want nu investeren in een warmtepomp van Vaillant, dat is zorgen is voor later.

Waarom wachten?

Ik wil mijn huidige ketel vervangen door een condensatieketel

Met een nieuwe condensatieketel kan je tot 35% energie en tot € 75 aan elektriciteit besparen.

Ik renoveer een woning

Wanneer we onze woning renoveren, zijn er altijd een heleboel plannen. Maar hoe zit het met het verwarmingssysteem? Uw oude verwarming verbruikt waarschijnlijk te veel energie. Door de verwarming te vernieuwen kan u extra besparen.!

Ik bouw een nieuwe woning

Wanneer u een huis bouwt, moet u heel wat beslissingen nemen. Over het vinden van een geschikt verwarmingssysteem hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Wij zoeken samen met u naar een milieuvriendelijke oplossing waarmee u geld en energie uitspaart.

Investeren in een warmtepomp van Vaillant, dat is zorgen voor later

Kies voor duurzaam wonen, voor jezelf én voor de volgende generatie. Hun toekomst is duurzaam, met een warmtepomp van Vaillant. Waarom wachten?

Waarom wachten?

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten of pas de selectie aan met de verschillende filters op basis van uw noden, favoriete technologie of het energietype dat uw voorkeur geniet.

Bespaar energie met onze warmtepompen

Warmtepompen gebruiken energie uit de buitenlucht, de bodem of het water om je huis te verwarmen en je warm water te produceren.

Handleidingen

Download de gebruikershandleiding voor al onze recente producten of ons ouder gamma.

Service

Contacteer onze Dienst Na Verkoop voor een onderhoud of herstelling. Wij helpen u graag verder!

Warmtepompen

Benut de voordelen die onze warmtepompen u bieden: ze zijn zeer energiezuinig en ontlasten daarnaast ook nog eens het milieu. Bekijk ons aanbod, er is vast een oplossing die bij u past.

Condensatieketels op gas

Ontdek de ecoTEC plus en de ecoTEC exclusive. Kom alles te weten over onze condensatieketels.

Zonneboiler & thermische zonne-energiesystemen

Vaillant biedt diverse zonne-energiesystemen aan die tegemoet komen aan verschillende noden. Neem gerust een kijkje en vind een systeem dat bij je past.

Update COVID-19

Ook in deze bijzondere tijden wil Vaillant het verschil maken. Wij staan nog steeds voor je klaar om onderhoud en herstellingen uit te voeren.

Tijdens deze interventies zullen de veiligheidsmaatregelen uiteraard strikt nageleefd worden. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Aarzel dus niet om vandaag nog een afspraak te maken. Ons team staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat je niet in de kou blijft staan.