145 jaar ervaring

Duitse kwaliteit

Milieuvriendelijke oplossingen

Zoeken
Slimme investering met een warmtepomp

Bespaar energie met onze intelligente oplossingen voor verwarming, koeling en warm water.

Ontdek de voordelen!

Verwarming van Vaillant – Geniet van ultiem comfort

Vaillant biedt kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Ontdek ons uitgebreid gamma condensatieketels, warmtepompen, zonnepanelen en thermostaten.

Maatregelen COVID-19

We staan opnieuw voor u klaar om uw onderhoud en herstellingen uit te voeren.

Onze interventies worden uitgevoerd met volledige inachtneming van de veiligheidsmaatregelen voor u en voor onze medewerkers. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.

Maak vandaag nog uw afspraak op het nummer 02/334 93 52 of mail naar service@vaillant.be, ons team staat klaar om u zo snel mogelijk te helpen!

Uw Vaillant-team

Ik wil mijn huidige ketel vervangen door een condensatieketel

Met een nieuwe condensatieketel kan u tot 35% energie en tot € 75 aan elektriciteit besparen.

Ik renoveer een woning

Wanneer we onze woning renoveren, zijn er altijd een heleboel plannen. Maar hoe zit het met het verwarmingssysteem? Uw oude verwarming verbruikt waarschijnlijk te veel energie. Door de verwarming te vernieuwen kan u extra besparen.!

Ik bouw een nieuwe woning

Wanneer u een huis bouwt, moet u heel wat beslissingen nemen. Over het vinden van een geschikt verwarmingssysteem hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Wij zoeken samen met u naar een milieuvriendelijke oplossing waarmee u geld en energie uitspaart.

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten of pas de selectie aan met de verschillende filters op basis van uw noden, favoriete technologie of het energietype dat uw voorkeur geniet.

Bespaar energie met onze warmtepompen

Warmtepompen gebruiken energie uit de buitenlucht, de bodem of het water om uw huis te verwarmen en uw warm water te produceren.

Handleidingen

Download de gebruikershandleiding voor al onze recente producten of ons ouder gamma.

Service

Contacteer onze Dienst Na Verkoop voor een onderhoud of herstelling. Wij helpen u graag verder!

Condensatieketels op gas

Ontdek de ecoTEC plus en de ecoTEC exclusive. Kom alles te weten over onze condensatieketels.

Warmtepompen

Benut de voordelen die onze warmtepompen u bieden: ze zijn zeer energiezuinig en ontlasten daarnaast ook nog eens het milieu. Bekijk ons aanbod, er is vast een oplossing die bij u past.

Zonneboiler & thermische zonne-energiesystemen

Vaillant biedt diverse zonne-energiesystemen aan die tegemoet komen aan verschillende noden. Neem gerust een kijkje en vind een systeem dat bij u past.