Zoeken
Herstelling nodig?
Vind uw installateur

Zelflerende thermostaat vSMART

De vSMART van Vaillant is een zuinige en gebruiksvriendelijke slimme thermostaat die optimaal comfort biedt. Dankzij de vSMART-app kan je je volledige verwarmingssysteem vanaf een afstand beheren via je smartphone of tablet.

Energie besparen: check

Een slimme thermostaat helpt je energie besparen en garandeert een hoog comfort, omdat je er je verwarming naadloos mee afstemt op je levensstijl. Zo wordt je ketel niet continu in- en uitgeschakeld en verspil je geen energie. De vSMART herkent na amper twee weken je verwarmingspatroon en past zich hieraan aan voor een zo efficiënt mogelijke aanvoertemperatuur. De thermostaat houdt rekening met de buitentemperatuur, die hij ophaalt via betrouwbare weergegevens op internet, en analyseert aanvullende gegevens, zoals het warmteverlies en de opwarmtijd van je woning.

Weekprogramma's

Bediening

Temperatuur

Weekprogramma's

Slimme weekprogramma’s

Als je de slimme thermostaat vSMART in gebruik neemt, helpt hij je via een korte vragenlijst om vlot verschillende programma’s in te stellen. Je kan profielen aanmaken voor verschillende periodes – een werkweek verschilt qua warmtebehoeften nu eenmaal van pakweg een schoolvakantie – maar die later ook makkelijk weer aanpassen.

Bediening

Bediening op afstand

De vSMART laat zich vanop afstand bedienen. Handig als je vergat de verwarming uit te schakelen nadat je naar het werk vertrok of wanneer je liever niet in een kil huis thuiskomt na een weekendje weg. Alle gezinsleden kunnen bovendien de vSMART bedienen, aangezien de slimme thermostaat zich laat koppelen met meerdere smartphones. Bovendien kan je met dezelfde app thermostaten in meerdere woningen beheren. Handig voor je vakantiewoning!

Temperatuur

De temperatuur wijzigen

Wil je graag je verwarming tijdelijk hoger of lager zetten, bijvoorbeeld om te vermijden dat je tijdens het stofzuigen in zweten uitbarst? Dat kan perfect. Als je de kamertemperatuur wijzigt via de thermostaat of app komen de verwarmingsprogramma’s op stand-by te staan en houdt het systeem de volgende drie uur rekening met de nieuwe temperatuur (de duur kan je ook aanpassen in de app). Je ziet de nieuwe temperatuur zowel op de thermostaat als in de app.

Geschikt voor je verwarmingsinstallatie?

Onze zelflerende thermostaat kan tegelijkertijd één cv-circuit radiatoren en één circuit voor warm water beheren. Heb je meerdere cv-circuits? Of heb je een warmtepomp of een zonneboiler? Dan kies je best voor de slimme regelaar sensoCOMFORT met internet gateway sensoNET VR 921.

De vSMART is compatibel met het eBUS-protocol waarmee alle nieuwe verwarmingsketels van Vaillant zijn uitgerust. eBUS is het communicatieprotocol of de ‘taal’ die je verwarmingsketel spreekt. Weet je niet zeker of je verwarmingsketel over een eBUS-verbinding beschikt? Neem dan contact op met je installateur of mail ons op info@vaillant.be. Vergeet niet om het serienummer van je verwarmingsketel mee te sturen.

 

vSMART: eenvoudige bediening

vSMART werd speciaal ontworpen voor jouw gebruiksgemak. Je bedient deze thermostaat via het gebruikspaneel of via de app.

Thermostaat

Applicatie

Thermostaat

Via het gebruikspaneel

We leveren de slimme thermostaat vSMART met een wandhouder en een tafelstandaard met twee standen. Of u de thermostaat nu aan de muur hangt of op een meubelstuk plaatst: hij laat zich uiterst makkelijk bedienen. Door kort op de plus- of min-knop te drukken, kunt u onmiddellijk de gewenste kamertemperatuur instellen.

Het zwart-witscherm met E-ink-technologie biedt een uitstekend contrast, maar verbruikt nagenoeg geen energie, waardoor de batterijen bijzonder lang meegaan. Op dit glasheldere scherm ziet u aan de linkerkant de huidige kamertemperatuur (vetgedrukt) en aan de rechterkant de ingestelde temperatuur.

Applicatie

Via de gratis applicatie

Daarnaast bedient u de slimme thermostaat dankzij de app vanop uw smartphone of tablet. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Bekijk dat zeker onderstaand filmpje

Ontdek alle handige functies van de vSMART

Slimme thermostaat, slim huis

Met een slimme thermostaat als vSMART zet je een belangrijke stap naar slim wonen.

  • Besturing via Alexa
    We werken volop aan de integratie met Amazon Echo. Dit intelligente luidsprekerssysteem maakt het mogelijk om de vSMART met je stem te besturen dankzij de virtuele assistent Alexa. Voorlopig werkt het in het Duits en Engels, maar er komen gestaag nieuwe talen bij, zoals Frans binnen afzienbare tijd. Tegen eind 2021 wordt het systeem compatibel met Google Home.
  • Google Home
    We werken volop aan de integratie met Google Home.
  • Niko Home Control
    vSMART is compatibel met het Niko Home Control-domoticasysteem.

 

Download de gratis vSMART-app

De vSMART-app geeft je snel toegang tot alle hoofdfuncties en instellingen van je verwarmingsinstallatie, ook wanneer je niet thuis bent. Je kan de vSMART-app gratis downloaden voor iOS en Android.