Zoeken

Warmtepompen van Vaillant: ultiem comfort

  • Uiterst efficiënt
  • Milieuvriendelijk
  • Fluisterstil
  • € 200 cash back
Vind een installateur uit uw regio

Warmtepompen zijn dé verwarmingsoplossingen van de toekomst. Ze veroveren niet alleen de markt omdat ze een uitzonderlijk comfortniveau garanderen, maar ook omdat ze milieuvriendelijk, efficiënt en fluisterstil zijn. Profiteer nu van € 200 cashback op uw nieuwe warmtepomp!

De juiste warmtepomp voor uw wooncomfort

Wanneer u een woning bouwt of renoveert moet u heel wat knopen doorhakken. Met een Vaillant-warmtepomp bent u zeker van uw stuk. Vertrouw op onze expertise in de ontwikkeling van betrouwbare verwarmingssystemen.

Een nieuw verwarmingssysteem: een waardevolle investering

Als u nog een oud verwarmingssysteem hebt, loont het ongetwijfeld om een nieuw exemplaar van Vaillant te installeren. Kende u deze voordelen al?

Door het gebruik van moderne technologieën kunt u uw energieverbruik flink drukken.

De systemen van Vaillant zijn bijzonder duurzaam, waardoor u de komende jaren op uw twee oren kunt slapen.

Integreer slimme technologieën en stuur en monitor uw verwarmingssysteem met uw smartphone.

Dankzij aantrekkelijke subsidies van de overheid krijgt u een financieel duwtje in de rug.

Comfort het hele jaar door: verwarming, koeling en warm water

Onze warmtepompen zijn zowel geschikt voor verwarming als voor koeling, waardoor ze u een heel jaar door een maximaal comfort bieden. Onze warmtepompen zoals de flexoCOMPACT of de aroTHERM beschikken daarnaast over een geïntegreerde warmwaterboiler of kunnen gecombineerd worden met een externe boiler voor nog meer comfort. De recoCOMPACT en versoTHERM kan u bovendien ook gebruiken voor ventilatie.

Wanneer moet u kiezen voor een warmtepomp?

Denkt u na over de installatie van een warmtepomp, maar bent u niet zeker of het voor u de beste keuze is? In de volgende gevallen is een warmtepomp installeren zeker een goed idee:

  • U heeft een nieuwbouwwoning en wil voldoen aan het opgelegde E-peil.
  • U beschikt niet over een gasaansluiting in uw straat of woning.
  • U voert een ingrijpende renovatie uit en kiest voor een uitstekende isolatie en vloerverwarming.
  • U wil bewust omspringen met uw energieverbruik.
  • U bent op zoek naar een duurzame en toekomstgerichte oplossing.

De prijs van een warmtepomp

Een warmtepomp installeren vraagt een zekere investering, maar laat dat u vooral niet afschrikken. Er zijn aan dit systeem namelijk tal van voordelen verbonden en op lange termijn is een warmtepomp een duurzame keuze. Zeker als u ervoor kiest om uw warmtepomp te combineren met fotovoltaïsche zonnepanelen, waardoor u de werkingskosten kunt drukken.

 

Verder heeft een warmtepomp in tegenstelling tot een ketel geen verplicht onderhoud nodig, wat ook weer geld en tijd uitspaart. Bovendien heeft u bij de installatie van een warmtepomp mogelijk recht op een premie en 200 euro cashback van Vaillant!

 

Geniet nu van € 200 cashback bij aankoop van een Vaillant-warmtepomp

Ontdek de premies voor warmtepompen

De warmtepompen van Vaillant

Kiezen voor een warmtepomp van Vaillant is een goed idee. Niet alleen gebruiken ze voor 75 procent hernieuwbare energie en zijn ze dus erg duurzaam, ze bieden bovendien een uitstekend comfort tijdens de winter én de zomer. Voorts hebben al onze warmtepompen een uiterst stille werking en zijn ze dankzij hun compact design makkelijk te plaatsen.

Ontdek onze warmtepompen

Vaillant is al 145 jaar marktleider op het vlak van verwarmingstechnologie en heeft daarbij 45 jaar ervaring met de ontwikkeling van warmtepompen. Onze warmtepompen worden ontwikkeld in Duitsland en geproduceerd in Europa. U kunt er dus op rekenen dat u met een warmtepomp van Vaillant kwaliteit in huis haalt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er wereldwijd al zo’n 30 miljoen klanten kozen voor Vaillant.

Persoonlijk advies nodig?

Vind een installateur uit uw buurt

Wilt u graag een prijsvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met een installateur: