Zoeken
Plan een interventie
Vind je installateur

30 miljoen klanten hebben één ding gemeen:

Het goede gevoel de juiste keuze te maken !

In 1874 richtte Johann Vaillant zijn bedrijf op in het Duitse stadje Remscheid. Het was toen zijn bedoeling om verwarming van water mogelijk te maken voor elk gezin. Zo’n 140 jaar later heeft zijn bedrijf 30 miljoen tevreden klanten in meer dan 60 landen. Luister naar onze klanten uit heel de wereld en hoor van hen wat “het goede gevoel de juiste keuze te maken” echt betekent!

De wereld rond met VaillantGetuigenissen van klanten Vind uw verwarmingssysteem

De wereld rond met Vaillant

Getuigenissen van klanten

Kijk en luister wat klanten en werknemers van Vaillant associëren met het merk Vaillant.

In tien unieke verhalen vertellen mensen uit België, China, Kroatië, Nederland, Italië en Duitsland over hun eigen ervaring met Vaillant.

Leen en Koen Wildemeersch uit Aalter, België

Onze installatietechnicus raadde een product met het Green iQ label aan. Na het vergeleken te hebben met andere producten, beseften we dat het alle kenmerken verenigt die wij belangrijk vinden. Het is milieuvriendelijk en efficiënt, en bovendien kunnen we het verwarmingssysteem bedienen met een app, zelfs als we niet thuis zijn. Sinds wij deze installatie hebben, kijken wij elkaar iedere dag tevreden aan, en weten we dat de woning en het verwarmingssysteem perfect bij ons passen.

Leen en Koen Wildemeersch installeerden een flexoTHERM bodem/water-warmtepomp in combinatie met een 400-liter geoSTOR warmwaterboiler. Daarbij kwamen nog de multiMATIC 700-thermostaat, de VR 921-internetmodule en multiMATIC app.

Lees meer over hun ervaring met producten van Vaillant!

Petar Jakić uit Zagreb, Kroatië

Als ik op zakenreis ben, vind ik het belangrijk dat mijn vrouw en kinderen alles hebben wat nodig is, zodat ik mij geen zorgen hoef te maken. Ik koos voor Vaillant omdat ze betrouwbaar zijn, kwaliteit bieden, probleemloos leveren wat we nodig hebben.

Petar Jakić en zijn gezin hebben een ecoTEC plus condensatieketel en zie hier voor regelaars.

Jan van Marion uit Oostvoorne, Nederland

Ik ben geboren in Oostvoorne en woon hier nog steeds met mijn gezin. Mijn droom was om een restaurant te bouwen dat opgaat in de natuur. Toen dat hier kon, hebben we die kans meteen gegrepen. Het energieconcept van het gebouw was voor ons heel belangrijk. Uiteindelijk vonden we via een installateur uit ons dorp het juiste systeem. Hij raadde Vaillant aan. We hebben nu een perfect werkend systeem waar we erg tevreden over zijn: het is goed voor de omgeving, goed voor onszelf en uiteindelijk ook voor de duurzaamheid van het bedrijf.

Jan van Marion installeerde een geoTHERM warmtepomp en een allSTOR buffervatmet thermische zonnepanelen.

Valerio de Pretto uit Venetië, Italië

In de jaren zeventig werden hier in Venetië meestal verwarmingsketels van Vaillant geïnstalleerd. Dat kwam door het slechte elektriciteitsnet. Vandaag is dat probleem van de baan. Nu kunnen alle klanten dus vrij hun merk van verwarming kiezen. Toch opteren ze nog steeds voor producten van Vaillant, omdat die betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit zijn.

Valerio de Pretto werkt voor Vaillant als onderhoudstechnicus.

Lees meer over Vaillant dienst-na-verkoop.

Kurt en Lisa Zügner uit Altusried, Duitsland

Vaillant slaat nieuwe wegen in, durft vernieuwen en zoekt altijd naar de beste oplossing. Daar geloven wij in. Ik was 20 jaar ingenieur in energietechnologie en heb Vaillant al die tijd gekend. Van meet af aan waren ze een betrouwbare partner.

In hun huis installeerden Kurt en Lisa Zügner een SOFC-brandstofcel samen met een gascondensatieketel.

Pan Desheng uit Shangai, China

Mijn gezin is voor mij het allerbelangrijkste in mijn leven. Daarom vind ik ons huis veel belangrijker dan onze auto. Thuis gaat alles prima: mijn vrouw en ik zijn nog net zo gelukkig samen als toen we elkaar pas kenden. Ons huis lijkt voor ons wel een eiland. Waarom kozen we voor Vaillant? Toen we eens bij vrienden langsgingen, waren we verbaasd dat het in hun huis gezellig warm was, zelfs op ijskoude dagen. Die vriend raadde mij dan een verwarmingssysteem van Vaillant aan.

Pan Desheng is blij dat hij de raad van een vriend volgde. Laat ons ook jou een persoonlijke tip geven.

Daniel Klages uit Solingen, Duitsland

In ons ontwerp van deze lichttoren wilden we niet met iets beginnen dat slechts even indruk zou maken, maar we wilden iets duurzaams en betrouwbaars. Het mocht ook niet enkel speciaal ogen aan de buitenkant. En dus verwerkten we onze visie logischerwijs in elk aspect van het gebouw. Vandaag zijn we ervan overtuigd dat onze Vaillant-warmtepomp – die een belangrijke rol speelt in het concept – de beste oplossing is voor een efficiënte en duurzame energieproductie voor de lichttoren.

De lichttoren wordt verwarmd met een geoTHERM bodem/water-warmtepomp.

Lilia Scattolin uit Spinea, Italië

Wij verspillen niet graag energie, en we willen van onze schaarse grondstoffen niet meer verbruiken dan nodig. Daarom gebruiken we een systeem met zonnecellen om de warmwaterproductie te ondersteunen. Dat biedt een echte oplossing.

Lilia Scattolin en haar gezin kozen voor de auroCOMPACT condensatieketel, die gebruikmaakt van zonne-energie voor maximale duurzaamheid in een alles-in-éénsysteem.

Tao Jun uit Shangai, China

Wij woonden meer dan tien jaar in Duitsland, maar keerden terug omdat Shangai onze thuis is. In Duitsland werden we verliefd op veel dingen, zoals Bratwurst, brood en bier – en natuurlijk de zorgvuldigheid waarmee Duitse ingenieurs werken. Daarom installeerden we een product van Vaillant in ons huis. Ons kleine stukje Duitsland.

Tao Jun en zijn vrouw geloven in Duitse kwaliteit. Maar waar komt die kwaliteit vandaan? Werp een blik op de geschiedenis en de toekomstplannen van Vaillant!

Dirk Van Stappen uit Vianen, Nederland

30 jaar geleden nam ik mijn intrek in mijn huis. De eigenaar koos toen een verwarmingssysteem van Vaillant. De ketel deed het 30 jaar prima, er waren nooit problemen mee. Daarom lijdt het geen twijfel dat ik opnieuw voor een Vaillant-ketel zou kiezen.

Dirk van Stappen gaf zijn huis een nieuw elan met een gloednieuwe, heel efficiënte Vaillant ecoTEC plus combiketel.

Tina en Patrick Grabner uit Allerheiligen bei Wildon, Oostenrijk

De techniekers van Vaillant kunnen onze verwarmingsinstallatie op elk moment van op afstand controleren en actie ondernemen mocht er iets fout gaan, ik kan me niet meer voorstellen deze functie en service te moeten missen. Het is belangrijk voor mij om steeds mijn best te doen, net zoals Vaillant doet met de Green iQ-producten.

Tina en Patrick Grabner hebben een ecoTEC exclusive Green iQ gascondensatieketel geïnstalleerd met een uniSTOR boiler van 120 liter. Met de multiMATIC VRC 700-thermostaat en de internetmodule VR 921 gebruiken ze de multiMATIC-app om het systeem van op afstand te bedienen.

Vind uw installateur

Miljoenen mensen in heel de wereld hebben de perfecte oplossing al gevonden. Wij willen dat u net zo gerust en tevreden bent als zij. Klik hier om de installateur van uw nieuwe verwarmingssysteem te zoeken.